Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Medicinskt Centrum endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon på 08-425 011 50 alternativt via info@ghpmedcentrum.se

Allmänspecialister i Göteborg

GHP Medicinskt Centrum Göteborg är en nystartad läkarmottagning i Gårda. Vi som arbetar här har lång erfarenhet av sjukvård, och vårt mål är att tillsammans skapa en mottagning där såväl patienter som anställda trivs! Det vill vi göra genom bra tillgänglighet, bred kompetens och gott bemötande!

Välkomna till oss på GHP Medicinskt Centrum, hälsar Linda Landén och Ingela Aminoff med personal.

BLI PATIENT

Som patient är du välkommen till oss via ditt försäkringsbolag eller som privatbetalande patient. Läs mer om hur du kan bli patient hos oss här.

Läs mer om oss

Läs mer om vilka vi är.

Läs mer om GHP Specialty Care

Läs mer om GHP Specialty Care

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.