Bli Patient

Det finns flera sätt att bli patient hos oss!

Sjukvårdsförsäkring

Om du har en privat sjukvårdsförsäkring ska du kontakta ditt försäkringsbolag. Beskriv dina besvär och fråga om din vårdplanerare kan boka in dig till GHP Medicinskt Centrum Göteborg.

Vi har avtal med flera försäkringsbolag och planerar samarbete med flertalet försäkringsbolag.

Privatpatient

Du är välkommen till oss som privatpatient. Ett besök kostar 1600 kronor. Vid lite mer omfattande besvär så bokar vi ett första besök på dubbeltid, kostnaden för det är 2600 kronor. Till detta kommer ev kostnader för prover, röntgen och andra undersökningar.

För att bedöma om vi kan hjälpa dig på rätt sätt ber vi att du skickar ett brev till oss och kortfattat beskriver dina besvär/önskemål. Detta görs via säker mail här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Via företaget

Kontakta oss vid önskemål om hälsoundersökning eller läkarbesök via företaget här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vi kan göra enskilda hälsoundersökningar eller komma överens om att vi kallar med valt intervall.

Vårdavtal

Vi har inga offentliga vårdavtal.

Hälsoundersökning

Är det dags att kontrollera hälsan? Vår hälsoundersökning består av 2 delar.

  • Först besök för blodprovstagning hos en av våra samarbetspartners.
  • Sedan besök på mottagningen. Där träffar du sjuksköterska för blodtryck, EKG, vikt, midjemått. Efter det träffar du en av våra specialistläkare för samtal, fysisk undersökning och genomgång av provresultaten.

Vi kontrollerar Hb, vita blodkroppar, blodplättar, lever, njurar, socker, onda och goda kolesterolet samt för män PSA (prostatvärde) och hos kvinnor ämnesomsättningen (TSH, T4).

Hälsoundersökning kostar 3000 kr inkl blodprover.

Kontakta oss på säker mail här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.