Behandlingar

Läs mer om våra behandlingar

GHP Medicinskt Centrum Göteborg är en nystartad mottagning med engagerade och erfarna medarbetare som tillsammans vill skapa en fantastisk vårdmottagning. Vi har alla lång erfarenhet av vårdyrken och kan därför använda vår kunskap för att skapa något riktigt bra. Vår ambition och vårat mål är en välfungerande mottagning med nöjda patienter och smarta arbetssätt, vilket ger oss glädje i arbetet och bidrar till trivsel på arbetet.
Alla våra läkare är erfarna specialistläkare, de flesta har tidigare arbetat tillsammans.

Vår styrka är att vi försöker se till helhetsbilden och hela patienten, inte bara fokusera på armen eller magen. Vi tror på ett samarbete med våra patienter genom delaktighet i både utredning och behandling. Det kan innebära att föra symptomdagböcker, genomföra rehabövningar och vara beredd att vidta livsstilsåtgärder och ta ett aktivt ansvar för sin hälsa.

Du som patient ska känna dig välkommen och uppleva att du får den bästa vården och omhändertagandet utifrån medicinsk och medmänslig synvinkel.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.