Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Medicinskt Centrum endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon på 08-425 011 50 alternativt via info@ghpmedcentrum.se

Behandlingar

Läs mer om våra behandlingar

GHP Medicinskt Centrum Göteborg är en nystartad mottagning med engagerade och erfarna medarbetare, som tillsammans vill skapa en fantastisk vårdmottagning! Vi har alla lång erfarenhet av vårdyrken och vill använda vår kunskap för att skapa något riktigt bra! Vi som arbetar här vill tillsammans skapa en välfungerande mottagning med nöjda patienter och smarta arbetssätt, vilket ger oss glädje i arbetet och bidrar till bra arbetsmiljö. Vårt mål är att du som patient ska känna dig välkommen och ge dig den bästa vård och omhändertagande vi kan ge. Alla våra läkare är erfarna specialistläkare, de flesta har tidigare arbetat tillsammans.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.