Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Medicinskt Centrum endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon på 08-425 011 50 alternativt via info@ghpmedcentrum.se

Bli Patient

Det finns flera sätt att bli patient hos oss!

Sjukvårdsförsäkring

Vi har samarbetsavtal med de flesta försäkringsbolag som tillhandahåller sjukvårdsförsäkringar i Norden. Kontakta ditt försäkringsbolag för information om vilka villkor som gäller för dig. Rådgivning och tidbokning sker direkt hos respektive försäkringsbolag.

Betala privat

Det går givetvis bra att betala sitt besök privat. Ett standardbesök hos läkare kostar 1 600 kr och sedan tillkommer eventuella kostnader för blodprover, röntgen eller annan diagnostik.

Via företaget

Vi har idag flera företag som kunder. Det kan t ex röra sig om årliga hälsoundersökningar, enskilda läkarbesök eller vaccinationer. Är ni många medarbetare kan vi med fördel besöka er på arbetsplatsen.

Uteblivet besök

Vid Uteblivet besök eller avbokning med mindre
än 24 timmar innan besökstid debiteras 750 kr för 30 min samt 1 500 kr för 1 timmes besök.

KONTAKT

Telefon: 08-425 011 50
e-mail: info@ghpmedcentrum.se

BLI PATIENT

Det finns tre olika sätt du kan bli patient
hos oss.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.