Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Medicinskt Centrum endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon på 08-425 011 50 alternativt via info@ghpmedcentrum.se

Om oss

GHP Medicinskt Centrum är en allmänmedicinsk mottagning där patienten alltid står i fokus. Vi vänder oss till patienter som har en sjukvårdsförsäkring men välkomnar givetvis även privatbetalande kunder samt företag. Samtliga medarbetare har lång erfarenhet av symtom och sjukdomar inom infektion, hjärta- och kärl, diabetes, stress och utmattning, hud, mage och tarm, sköldkörtelproblematik etc. Vi erbjuder även videobesök när patienten önskar och det är medicinskt motiverat. I nära anslutning till vår mottagning finns medicinska tjänster såsom laboratorium och röntgen vilket gör besöket på vår mottagning smidigt och enkelt.

 

VÅRA MEDARBETARE

 

Zaklina Milenkovski 

Läkare och Specialist i allmänmedicin, VD

Biljana Axelsson

Läkare och Specialist i allmänmedicin

Cecilia Källén

Sjuksköterska

Jan Erlandsson

Psykoterapeut

Kristin Kugelberg

Leg.Psykolog

Matteus Foerlich

Läkare och Specialist i allmänmedicin

Stefan Hjälte

Specialist i internmedicin & lungmedicin

Susanne Boström

Undersköterska

Linda Persson

Undersköterska

KONTAKT

Tveka inte att kontakta
oss vid frågor

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.