Våra tjänster

Alla våra läkare är specialister i allmänmedicin och har en bred och gedigen erfarenhet av tillstånd såsom infektioner, stress och psykosociala besvär, sköldkörtelproblematik, trötthet, smärta, hjärt- och kärlsjukdom, astma och allergier, diabetes, mag- och tarmbesvär etc.

Vi tillämpar ett modernt och patientcentrerat arbetssätt kombinerat med en mycket hög servicegrad.

Via vår sköterskemottagning kan du som patient bland annat få hjälp med att ta ditt blodtryck, ta ett EKG, ta bort stygn, lägga om sår eller få råd kring olika symtom och sjukdomstillstånd.

Vi erbjuder även vaccinationer mot TBE och säsongsinfluensa.

Läkarna på Medicinskt Centrum har flerårig vana av att möta sina patienter via video.

Som patient är det tidsbesparande att inte behöva ta ledigt från jobbet för att komma till mottagningen. Jämfört med ett telefonsamtal ger video läkaren möjlighet att genomföra en yttre examination vilket ger en ökad medicinsk träffsäkerhet.

Väljer du att träffa din doktor via video kommer du att få en länk skickad till dig som tar dig till ditt digitala möte. För din säkerhet loggar du in med Mobilt Bank ID och kan sedan påbörja besöket.

Vi erbjuder hälsoundersökningar för att fånga upp ohälsa och/eller risk för sjukdom i ett tidigt skede.
Det finns två varianter - BAS och UTÖKAD.

Läs mer om våra hälsoundersökningar

KONTAKT

Telefon: 08-425 011 50
e-mail: info@ghpmedcentrum.se

BLI PATIENT

Det finns tre olika sätt du kan bli patient
hos oss.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.